27.sep.2011

  

 

 

 
20.sep.2011


 

 

- Hva har du gjort i dag ?

 

 

 

 

16.sep.2011 

 

 
15.sep.2011

Nå har det kommet et nytt magasin som heter StreetStyle. Det er et slags bloggmagasin der vi får lese om forskjellige motebloggere og deres tips til deg og vi får se masse gatemote. Jeg liker dette magasinet, veldig gøy og inspirerende å lese. Kostet også bare 29,-

 

 

- Har du lest dette magasinet ?

 

 

 
14.sep.2011

Hei,

jeg har funnet de 5 sangene jeg hører mest på akkurat nå. Det er litt forskjellig, fra svenske Veronica Maggio til Lady Gaga. Men jeg lurer også på hvilke 5 sanger du hører mest på, legg igjen en kommentar der du skriver dine 5 favoritt-sanger.

 

Jag Kommer - Veronica Maggio

 

 

Rolling In The Deep - Maddie Jane

 

 

Save The Word - Swedish House Mafia

 

 

You & I - Lady Gaga

 

 

Different - LidoLido

 

 
13.sep.2011

 

Denne neglelakken er jeg superførnøyd med. Det er nummer 611 fra IsaDora, og er en slags brun-,grå,lilla farge. Den koster bare 79,- på H&M. Jeg har også en som er nummer 610, de er litt like, men denne er litt mørkere og passer bedre til høsten. Jeg har også funnet meg noen favoritter fra høstens nye farger, som jeg glede meg til å kjøpe!

 


 
11.sep.2011

 

På fredag var jeg og Hanna i byen og tok bilder. Vi var også på kaien og spiste is. Det er alltid gøy med fredager, når du vet du har en hel helg uten skole og lekser. So here is some pictures!