29.okt.2011

Hei ♥

 

Jeg og Hanna var i Bergen på cupcake kurs med Manuela fra www.passionforbaking.com og det var bare super gøy! Siden vi hadde god tid når vi kom til byen, gikk vi rundt og så masse fint. kjøpte meg ikke så veldig masse, men viser innkjøpene snart.  Når vi skulle kjøre til lokalet vi skulle være i, fikk vi litt dårlig tid. Det endte med ekkel pizza fra Narvesen og kjøring i ring, mens vi spurte til sammen 7 personer om veien! Når vi endelig kom fram var vi jo nesten 20 min for sene, haha, så typisk meg og alltid komme forsent, men det gikk heldigvis helt fint!
Søt blomster-butikk..

 

 

Så plutselig gikk vi forbi et veldig stooooort speil, så vi bare:
stort senter, 6 etasjer!

 

 

 


 

 

På cupcake-kurset lærte vi hvordan du lager gode vanilla cupcakes, hvit og mørk sjokolade frosting, og angel feather icing. Vi pyntet og pyntet, med fondant og perler i alle sorter. Manuela var utrolig snill og hjelpsom, og ikke minst morsom! Hun syntes vi hadde reist så langt for å komme på kurste, og at mamma hadde vært så snill som hadde sydd forkler til oss. Haha, det var utrolig gøy og noe jeg absolutt vil oppleve igjen!

 

 

 

Legger snart ut flere bilder ♥

 

 

 

- Liker du å bake cupcakes?

 

 

 

 

 
28.okt.2011

Hei!

 

I dag har jeg vært i super koselig selskap hos Amalie søta. Haha, smarte meg glemte å ta med kamera,  så ble ingen bilder... men vi koste oss uansett med god mat og morsom film!

 


 

Nå gleder jeg meg masse til å reise til Bergen, skal nemlig på cupcake-kurs med Manuela fra www.passionforbaking.com i morgen. Det blir sikkert kjempe gøy og lærerikt! Nå har vi gjort alt klart, bakt 36 cupcakes vi skal ta med for å pynte, sydd rosa, søte forkler og pyntet bæreposer til å ha utstyret i. Ja, må jo ha alt helt klart når vi skal på slike ting, haha. Blogger litt om Bergensturen når vi kommer hjem igjen, håper på masse bilder ♥ 

 


woohooo, 36 cupcakes! 

 

 

- Hva skal du i helga?

 

 

 

 

25.okt.2011 

 

 

- Liker du ringer ?

 

 

 

22.okt.2011

Hei ♥

 

Tenkte jeg kunne legge ut noen siste bilder fra Trondheim, fra når vi var ute å spiste. Fikk bursdagsgave der også, blazer og supersøte øredobber. Ble kjempe glad for gaven! Kan vise bilder av det senere, men her kommer de andre.

 


Pakker opp i spenning...
Haha, verdens søteste mini taco, jeg er så flink til å lage dem!

 

 

 

- Hva skal du i dag?

 

 

 

 

15.okt.2011

Har vært en koselig dag i dag også, med shopping og cafe. Kjøpte meg fine ting, og var inne på verdens kuleste butikk, Emma House. Vi kjørte også forbi Berge Interiør. Haha, morsomt! Nå er høst-ferien snart over og vi reiser hjem til Haugesund igjen. Ikke like kjemt som når høst-ferien begynnte... Men kan jo vise det jeg har kjøp♥

  

 

- Hva synes du ?

 

 

 

14.okt.2011

I dag har vi vært i Trondheim by, og shoppet. Ble overlykket da vi var på Zara, verdens beste butikk! Skal også til byen i morgen, så viser bilder av innkjøpene da. Var gøy å være på bytur, og oppleve litt anderledes butikker. Har også hatt fantastisk vær i dag, sol og skyfri himmel, men alikevell litt kaldt. Får veldig vinter-stemning! Var først på en butikk som het Black&White, supersøt butikk. Etterpå gikk vi på Farytale Cupcakes og spiste der. Så gikk vi i byen på Zara og en kjempe stor Gina Tricot. Koselig ♥

Fineste bilde♥

 

 

- Har du en favoritt butikk ?

 

 

 

 

12.okt.2011

Hei ♥

 

Fikk ikke blogga om turen i går, så lets do it now!

 


 

Jeg og Hanna var på Oasen der vi både fant fine ting, og hadde det gøy. Kjøpte ikke så masse siden jeg reiser i morgen. Men fant meg et fint skjerf, sko og et søtt armbånd og noen andre småting. 

 

 

 

Vi spiste også en super god desert før vi dro, som mamma hadde laget♥

 
Brownies, panna cotta og bringebær med melis er godt!

 

Når vi kom hjem, var det allerede blitt litt seint, så fikk ikke tid til så mye annet enn å se på TV ei lita stund, og å så forsette på pc`en når vi la oss. Vi fikk virkelig sett masse forskjellig, alt fra "Fristet" til "Krem Nasjonal", haha, det var utrolig gøy! 

 

Så ble det morgen igjen og god frokost midt på dagen. Vi hadde ingen planer for i dag, så ble litt ikke-spennende dag. 


Ja, dette var nok et sånn: ooookay, du har tatt nok bilder av meg nå - bilde ♥

 Fiin gjest til frokost!

 

 

Nå gleder jeg meg utrolig til å komme til Trondeim. Lenge siden jeg har vært i selve byen å sett butikkene og  gleder meg til å treffe søstera mi igjen. Blogger når vi er kommet opp i morgen, rund 6 tiden. 

 

 

- Noen som har anbefalinger om ting å besøke, i Trondheim?

 

 

 

 
11.okt.2011

Hei ♥

 

I dag har jeg sovet lenge, var nemlig oppe til 4 i natt. Var egentlig bare så oppslukt av nelly.com og andre nettsider, så tiden gikk veldig fort. Det er bare så masse vakre klær, sko og smykker i verden!

 Haha, masse farger, ja, jeg er en fargerik person!


 

 

Nå har jeg spist frokost, og venter på at Hanna kommer på besøk. Tror vi går ut i dag, skal se på noen sko og litt andre småting. 

 

- Har du noen favoritt nett-butikk?

 

 

 

10.okt.2011

 

Hei, nå er jeg kommet hjem fra en koselig middag ♥  Var på MM, en av mine favoritter. Nå blir det noen dagen der jeg ikke skal gjøre noen ting, men så blir det Trondheimstur på torsdag. Alltid litt trist å tenke at busdagen er over, men det har vært kjempe gøy! 

 

Bildene ble ikke så veldig bra, dårlig lys - dårlig fokus...men here they come:

 

- Hva har du gjort i dag?

 

 

09.okt.2011

Hei♥

 

I dag har jeg bursdag, og har allerede hatt besøk av Hanna og Kristine. Fikk frokost på senga og fine gaver, og skal snart ut å spise. Det er så koselig å ha bursdag. Har tatt litt bilder, men blogger også i kveld, å viser resten av bildene da. Ha en fin dag!

 

 

- Hva gjør du i dag ?

 

 

 

06.okt.2011

 I dag har super søte Amalie bursdag og blir 14 år. Gratulerer så masse med dagen ♥

 - Emma

 

 

 
05.okt.2011

Hei!

 

Denne uka har vært både stressende og litt rolig. Hadde matte-prøve på mandag, gikk ikke bra, og engelsk-prøve tirsdag som gikk ikke-kjempe-dårlig. Har også hatt selskap på fredag, det var veldig gøy!

 

 

Ja, siden jeg ikke hadde noen bilder på mitt kamera, tok jeg dette nyydelige bilde fra iidahb.blogg.no

 

Nå gleder jeg meg utrolig masse til helg og høstferie, har nemlig bursdag på søndag, og reiser til den nydelige byen Trondheim, der jeg skal treffe Elina, og dra på masse fine butikker og shoppe til jeg dør. Men uansett, i morgen blir det stafett med skolen, Haraldsvang kommer totalt til å vinne i år også og så håper jeg at det blir en kort dag på skolen på fredag, selvom vi skal på viking-gård  e.n.s.. for da vil jeg ha ferie♥

 

 

- Hva har du gjort denne uka ?